На Львівщині завершив підготовку вертолітний загін місії ООН у Ліберії

18:58 21 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Наприкінці весни 56-й окремий вертолітний загін вирушить до Ліберії, аби замінити своїх колег з 20-ї ротації, котрі виконують завдання з підтримки миру у цій африканській країні зі серпня 2014 року.

На Львівщині завершилося бойове злагодження чергової ротації 56-го окремого вертолітного загону місії ООН у Ліберії. Льотчики нової ротації 56-го окремого вертолітного загону місії ООН у Ліберії виконали польоти на гелікоптерах Мі-8 та Мі-24 вдень та вночі, а також під час складних погодних умов.

Бортові перекладачі пройшли заняття по вимушеному покиданню гелікоптера, і разом із льотно-підйомним складом здійснили стрибки з парашутом «Скаут». Рятувальна парашутно-десантна група провела тренування по евакуації з режиму висіння.

Умовного потерпілого на борт гелікоптера Мі-8 доправляли за допомогою лебідки. Водії вантажних та легкових автомобілів склали заліки з водіння. Також всі майбутні миротворці виконали стрільби з пістолета Макарова та автомата Калашникова.

Планується, що наприкінці весни підрозділ вирушить до Ліберії, аби замінити своїх колег з 20-ї ротації, котрі виконують завдання з підтримки миру у цій африканській країні із серпня 2014 року. Про це повідомили сьогодні, 21 березня, в прес-службі Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів