На Львівщині завершилася призовна кампанія офіцерів запасу

17:45 4 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

На Львівщині лави Збройних Сил України поповнили близько сорока офіцерів запасу.

Про це повідомили у вівторок, 4 червня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Призвані військовослужбовці впродовж трьох місяців проходитимуть підготовку при вищих військових навчальних закладах Києва, Львова,Одеси та Харкова. Після завершення курсів підвищення кваліфікації вони будуть розподілені у військові частини Збройних Сил України.

«Офіцери виконуватимуть завдання у частинах за місцем постійної дислокації та не залучатимуться до завдань в районі проведення ООС. Також за ними зберігаються робочі місця та середній місячний заробіток з місця праці. Грошове забезпечення у частинах виплачується в розмірі від 13 000 гривень. Тож умови для офіцерів запасу є дуже привабливими», – відзначив військовий комісар Львівського обласного комісаріату полковник Олександр Тіщенко.

«Cеред охочих офіцерів запасу були не тільки чоловіки а й жінки. Одна з них обрала для себе професію зв’язківця і вирушила у Київ для здобуття військової кваліфікації з подальшим розподілом у військову частину. Цьогорічний весняний призов серед офіцерів запасу викликав певний ажіотаж і не всі змогли потрапити у військові частини», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів