На Львівщині затверджено програму протидії тероризму й скеровано на її реалізацію понад 500 тисяч грн

17:47 8 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comUABoycottRussiafref=nf

Як повідомляє у вівторок прес-служба обласної ради, за проголосували 66 її депутатів.

Прес-служба ЛОР інформує сьогодні, 8 липня, в повідомленні «Обласна рада затвердила Програму протидії тероризму у Львівській області»:

«Під час ІІІ пленарного засідання ХХХ сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Програму протидії тероризму у Львівській області на 2014 рік. За таке рішення проголосувало 66 обласних обранців.

Метою затверджено Програми є визначення превентивних заходів, спрямованих на посилення захисту життя і здоров'я людей, громадської безпеки, охорони особливо важливих об'єктів та недопущення проявів тероризму на Львівщині. Відповідно, на реалізацію цієї Програми обласна рада виділяє з бюджету області понад 500 тисяч гривень за рахунок зменшення видатків, передбачених в обласному бюджеті на виконання Програми розвитку мережі комунальних аптек у Львівській області та забезпечення населення соціальними ліками, а також за рахунок  зменшення обсягу резервного фонду. За ці кошти планується придбати оргтехніку для забезпечення роботи штабу координаційної групи антитерористичного центру та засобів зв'язку для забезпечення роботи спецпідрозділу ЦСО «А». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів