На Львівщині запрацювали стоянки та місця для відстою фур

15:51 28 листопада 2023 р.

Фото до новини

Найближчими днями в області прогнозують погіршення погодних умов.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Під головуванням заступника начальника Львівської ОВА Юрія Бучка відбулась нарада з підрядними організаціями, які відповідають за стан та експлуатацію доріг загального користування у Львівській області, щодо підготовки до їх зимового експлуатаційного утримання. 

Метеорологи попереджають про погіршення погодних умов найближчими днями. Впродовж 28-29 листопада на дорогах усієї області ожеледиця, вдень місцями значний сніг та налипання мокрого снігу. Рівень небезпеки — жовтий.

У двох областях попередили про сходження снігових лавин. В Україні через снігову стихію загинули 10 людей, 23 особи, серед яких є діти, постраждали.

Як повідомляють у ЛОВА, для очищення автошляхів області в дорожніх службах напоготові є 270 одиниць снігоочисної техніки. Для забезпечення проїзду автомобільними дорогами державного та місцевого значення Львівщини вночі та вранці залучили 41 одиницю спецтехніки, застосували 374 т піщано-соляної суміші. 

Дорожники області працюють щоденно та продовжують очищати траси та обробляти дорожнє покриття протиожеледними матеріалами для ліквідації зимової слизькості.

В разі необхідності, пропонують звертайтеся на Гарячу лінію області: 112.

На території Львівської області діють стоянки та місця відстою для великогабаритних транспортних засобів. З переліком стоянок можна ознайомитися за посиланням.

Читайте також: Львів всю ніч чистили від снігу

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів