На Львівщині загинув в автокатастрофі співак Владислав Левицький (відео, оновлено)

09:30 3 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Учора, 2 липня, близько 22.30 на автодорозі «Львів-Тернопіль» у селі Велика Вільшаниця в Золочівському районі відбулося зіткнення автомобіля «Toyota Corolla» та вантажівки «MAN».

Унаслідок ДТП загинув 30-річний водій легковика, український співак Владіслав Левицький. Від отриманих травм також померли двоє пасажирок цього авто – семирічна дівчинка та її 33-річна мати. Тривають слідчі дії. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини трагедії. 

Про це повідомили сьогодні, 3 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласного управління ДАІ. Натомість радіоведучий Андрій Великий уточнив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «В авто була його рідна сестра Наталя з донькою. Не вижив ніхто».

Натомість на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 3 липня:

«2 липня о 22:30 у селі Велика Вільшаниця Золочівського району на 55-му кілометрі дороги державного значення Н-02 «Львів-Тернопіль» у напрямку Львова сталося зіткнення двох автомобілів – «Toyota Corolla» та «Man TGA 18.410». Унаслідок ДТП на місці події загинули водій та пасажир автомобіля «Toyota Corolla», а другий пасажир (дитина) померла під час доставлення у лікарняний заклад, а саме: водій автомобіля «Toyota Corolla» 1985 року народження, житель села Муроване Пустомитівського району; пасажирка автомобіля «Toyota Corolla»,1982 року народження, жителька села Муроване Пустомитівського району; пасажирка автомобіля «Toyota Corolla» 2008 року народження (дитина), жителька с.Муроване Пустомитівського району.

Тіла загиблих доставлено в морг Золочівської ЦРЛ. Водій автомобіля «Man TGA 18.410» 1968 року народження, житель села Давидів Пустомитівського району ушкоджень не отримав, від госпіталізації відмовився. Обставини події з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Про це повідомили сьогодні, 3 липня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів