На автодорозі «Львів-Краковець» загинув водій «Фольксвагена»

09:40 15 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

14 травня близько 9.05 на автодорозі «Львів-Краковець» у Яворівському районі зіткнулись автомобіль «Фольксваген Кадді», яким керував 58-річний житель одного зі селищ району, й вантажний автомобіль «Мерседес», за кермом якого перебував 64-річний житель Новояворівська.

Про це повідомили в середу, 15 травня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Внаслідок зіткнення водій «Фольксвагена» від отриманих травм помер на місці події, водій вантажівки отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований».

Натомість у прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області розповіли: «14 травня о 9:06 до рятувальників надійшло повідомлення, що поблизу села Верещиця в Яворівському районі сталосязіткнення легкового автомобіля «Volkswagen Caddy» зі сміттєвозом «Mercedes-Benz Econic». Внаслідок ДТП загинув водій легкового автомобіля, 1961 року народження, та травмовано водія сміттєвоза, якого із травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано в Новояворівську районну лікарню. Рятувальники 53-ї ДПРЧ за допомогою гідравлічних ножиць провели роботи по деблокуванню травмованого з автомобіля».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів