На Львівщині загинув унаслідок зіткнення з деревом водій

18:00 8 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 8 липня, близько 7 години ранку на вулиці Львівській у Стрию.

У Стрию внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув водій автомобіля «ВАЗ-2104». Працівники міліції встановлюють причини та обставини даної автопригоди.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 8 липня, близько 7 години ранку на вулиці Львівській у Стрию. За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ-2104, 61-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням та в’їхав в дерево. Медикам врятувати життя чоловікові не вдалося.

За фактом ДТП розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Про це повідомили сьогодні, 8 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС, де також додали: «Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху бути надзвичайно уважними й обережними на дорозі, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, адже будь-яке порушення цих правил може призвести до ДТП».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів