На Львівщині загинув унаслідок пожежі пенсіонер

09:00 16 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Рятувальники за допомогою висувної драбини спустили родину з балкона й передали медикам.

У Головному управлінні ДСНС у Львівській області розповіли в понеділок: «15 вересня о 17:13 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі триповерхового житлового будинку №70а на вулиці Івана Богуна, в Бродах. На момент пожежі в квартирі перебували власник 1933 року народження та його дружина 1939 року народження».

«Пожежа супроводжувалася сильним задимленням в квартирі та на сходовій клітині у під’їзді. Рятувальники винесли через балкон із задимленого помешкання подружжя на вулицю та передали медикам. На жаль, власник смертельно отруївся продуктами горіння та загинув. Жінку в стані середньої важкості госпіталізовано у Бродівську центральну районну лікарню», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Окрім того, вогнеборці врятували сім’ю, яка проживала поверхом вище. Матір із двома дітьми, 2011 та 2015 років народження, чекали порятунку на балконі. Рятувальники за допомогою висувної драбини спустили родину й передали медикам для подальшого огляду. Від госпіталізації вони відмовилися», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Пожежу локалізувала о 17:59, а ліквідувала о 18:06 ланка газодимозахисної служби. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі шість квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили шістьох вогнеборців та дві одиниці спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів