На автодорозі Львів-Мостиська загинув у ДТП пасажир легковика

11:20 28 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: volynpost.com

Поблизу села Братковичі на Городоччині перекинувся «ВАЗ-2101».

28 лютого о 01:30 поблизу села Братковичі Городоцького району на автодорозі Львів-Мостиська не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. водій легкового автомобіля «ВАЗ-2101», 1995 року народження, житель села Бортятин Мостиського району. Внаслідок ДТП пассажир автомобіля, 1995 року народження, житель села Бортятин Мостиського району, від отриманих травм помер на місці події.

Водія автомобіля госпіталізовано до реанімаційного відділення Городоцької центральної районної лікарні. Його стан був о 06:00 важким.

Про це повідомили сьогодні, 28 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли:

«28 лютого о 01:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Львів-Шегині біля села Братковичі Городоцького району водій автомобіля «ВАЗ 2101» з’їхав в кювет та перекинувся.  Внаслідок ДТП водій загинув на місці події. 

Пасажира з травмами у важкому стані госпіталізували в Городоцьку центральну районну лікарню.  Рятувальники ДПРЧ-15 міста Городок проводили роботи по вивільненню загиблого водія з автомобіля. Також фахівці ДСНС відключили акумуляторну батарею авто аби запобігти його займанню».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів