На Львівщині загинув унаслідок ДТП пасажир легковика

10:53 17 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: telegraf.com.ua

Як повідомляє у вівторок прес-служба обласного управління ДАІ, автомобіль «Ауді-А6», в якому він їхав, в’їхав у дерево у Великих Мостах.

Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомляє сьогодні, 17 червня, що вчора о 14.30 у місті Великі Мости Сокальського району місцевий житель – водій легкового автомобіля «Ауді-А6» Роман О. 1983 року народження – не впорався з керуванням та з’їхав в кювет. Внаслідок ДТП він був госпіталізований до відділення нейрохірургії Червоноградської центральної міської лікарні у стан середньої важкості. Натомість його земляк і пасажир Володимир Ф. 1982 року народження від отриманих травм помер на місці події.

Прес-служба обласного управління ДАІ інформує про це ДТП у вівторок у повідомленні «У Сокальському районі автомобіль влетів у дерево: одна людина загинула, ще двоє – отримали травми» так:

«У селі Борове, що в Сокальському районі, внаслідок ДТП загинула людина, ще двоє – отримали поранення.  Аварія сталася вчора, 16 червня, близько 14-ї години. 

За попередніми даними, керманич автомобіля «Audi», 30-річний житель Сокальського району, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та в’їхав у дерево. 

У результаті ДТП загинув пасажир цього авто, 31-річний мешканець міста Великі Мости.  Окрім цього, травмувалися водій іномарки та ще один пасажир, 27-річний житель Сокальського району.

Керманича довелось шпиталізувати. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки. А пасажира, після надання необхідної допомоги, відпустили додому. 

Триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї події».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів