На Львівщині загинув унаслідок ДТП пасажир легковика

09:35 31 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

30 липня об 11:05 на автодорозі Київ-Чоп у селі Козьова Сколівського району сталося зіткнення двох легкових автомобілів – «Mazda CX-9» та «Skoda Favorit».

Внаслідок ДТП загинув пасажир автомобіля «Skoda Favorit»1963 року народження житель міста Рівне. Тіло загиблого доставлено до моргу Сколівської центральної районної лікарні.

Три особи, з них одна дитина, отримали травми різного ступеня важкості та були доставлені до Сколівської центральної районної лікарні: водій автомобіля «Skoda Favorit» 1966 року народження, житель міста Сколе, госпіталізований до реанімаційного відділення, стан на 6-ту годину 31 липня – важкий з позитивною динамікою; пасажирка автомобіля «Mazda CX-9» 1977 року народження, жителька мКиєва, після отримання медичної допомоги від госпіталізації відмовилася; пасажир автомобіля «Mazda CX-9» 2003 року народження, житель Києва, після отримання медичної допомоги відпущений для подальшого лікування за місцем проживання.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 31 липня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині довелося деблоковувати трьох потерпілих унаслідок смертельної аварії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів