На Львівщині загинув під час пожежі 35-річний чоловік

09:45 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tyzhden.ua

Як повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА й прес-службі обласного управління ДСНС, 29 квітня о 03:02 виникла пожежа в приватному дерев’яному житловому будинку в селі Рибник Дрогобицького району.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили в середу:

«29 квітня о 03:02 виникла пожежа в приватному дерев’яному житловому будинку розміром 5х12 метрів у селі Рибник Дрогобицького району. Під час гасіння пожежі виявлено тіло власника будинку1980 року народження.

Вогнем знищено дах та перекриття на  площі 60 кв. м, стіни на площі 8 кв. м, пошкоджено стіни на площі 50 кв. м. Пожежу ліквідовано о 05:29 силами двох пожежно-рятувальних відділень. Причина пожежі з’ясовується. Проводиться дослідча перевірка!.

Нактомість у прес-службі обласного управління ДСНС повідомили в середу:

«29 квітня о 03:02 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на вулиці Завирській у селі Рибник Дрогобицького району. На момент прибуття рятувальних підрозділів весь дах та горище будинку було охоплено полум'ям.

Вогнем знищено дах житлового будинку, дерев’яне перекриття та стіни на площі 8 кв. м. та пошкоджено стіни на площі 50 кв. м.

На місці пожежі виявлено тіло власника. Врятовано: житловий будинок. Пожежу ліквідовано у складі ланки газодимозахисної служби».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів