На Львівщині загинув під час пожежі 54-річний чоловік (відео, оновлено)

10:32 18 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили у середу в прес-службі облдержадміністрації, вчора, 17 березня о 09:30 у приватному цегляному двохповерховому житловому будинку в селі Малехів Жовківського району Львівщини виникла пожежа.


Відео: прес-служба Львівського обласного управління ДСНС

17 березня о 09:30 у приватному цегляному двохповерховому житловому будинку розміром 20 х 10 метрів на вулиці Стуса в селі Малехів Жовківського району Львівщини виникла пожежа, під час гасіння якої виявлено тіло квартиранта 1961 року народження. Вогнем знищено дах, речі домашнього вжитку на площі 20 кв. м, три пластикові вікна, пошкоджено стіни на площі 25 кв. м.

Тіло загиблого доставлено до моргу Жовківської центральної районної лікарні. Пожежу ліквідовано о 10:18 силами чотирьох пожежних підрозділів. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 18 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 18 березня:

«17 березня о 09:30 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку на вулиці Стуса, 4 в селі Малехів Жовківського району.  На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь практично повністю охопив будівлю

 Під час ліквідації займання рятувальники виявили на місці пожежі тіло чоловіка 1961 року народження. О 10:18 фахівці ДСНС повністю ліквідували займання та запобігли поширенню вогню на 3 сусідні будівлі.

До ліквідації пожежі залучили 29 рятувальників та п’ять одиниць спецтехніки. Внаслідок пожежі знищено дах, речі домашнього вжитку на площі 20 кв. м, три пластикові вікна, пошкоджено стіни на площі 25 кв. м. Причина займання встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів