На Львівщині загинув під час пожежі 44-річний (оновлено)

09:05 28 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

28 квітня о 01:47 виникло загоряння в приватному будинку в селі Верхня Рожанка в Сколівському районі.

Під час гасіння пожежі виявлено тіло загиблоговласника будинку 1972 року народження, яке доставлено до моргу Сколівської районної лікарні. Причина події з’ясовується. Проводиться дослідча перевірка. Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість журналісти розповіли:

«У будинку 44-річного Олександра Денисенка зі села Верхня Рожанка Сколівського району на Львівщині трапилась пожежа. Чоловік вивів з дому двох дітей, сам загинув, задихнувшись димом.

Секретар сільської ради Нижньої Рожанки Іван Миколайович розповів: «Золотий чоловік. Двоє дітей у нього було. Як три роки тому поховав дружину, сам ними опікувався. Одягав, вчив. Дуже їх любив. Хоча і не рідні йому були. Всиновили з жінкою».

Вогонь у будинку Денисенка спалахнув опівночі. Чоловік вивів дітей на вулицю. Сам кинувся рятувати майно. Дерев'яний будинок вже був сильно задимлений. Господар задихнувся. Коли на місце приїхали пожежні, Олександра із хати витягли вже мертвим. 

Іван Миколайович повідомив також: «Що саме стало причиною пожежі, поки з'ясовуть рятувальники. Хата дерев'янна на півтора поверхи, може щось замкнуло, поки не відомо. Цей будинок чоловік сам будував. Він був велика трудяга, старався аби дітям дати кусок хліба. Як дружини не стало й зовсім їм і маму, і тата замінив».

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, в інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів