На Львівщині загинули внаслідок зіткнення з деревом водій і пасажир

13:15 18 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Керманич автомобіля «Volkswagen Golf» помер від отриманих травм на місці ДТП.

Працівники Золочівського відділу поліції розпочали досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась вчора, 18 квітня, близько 23.00 на автодорозі між селами Трудовач та Велика Вільшаниця. За попередніми даними, водій автомобіля «Volkswagen Golf», 29-річний мешканець одного зі сіл Золочівського району, не впорався із керуванням, з’їхав у кювет, та зіткнувся з деревом. 

У результаті зіткнення водій автомобіля від отриманих травм помер на місці події. Окрім водія, у салоні автомобіля перебували троє пасажирів. Внаслідок зіткнення 24-річний чоловік був госпіталізований зі струсом головного мозку та забоєм грудної клітки у Золочівську центральну району лікарню, інший, 25-річний, пасажир із численними травмами був госпіталізований у реанімаційне відділення тієї ж лікарні, проте від отриманих травм помер.

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться досудове розслідування. Про це повідомили сьогодні, 18 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також опублікеували фото з місця ДТП.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів