На Львівщині загинули внаслідок зіткнення автомобілів троє людей

09:48 21 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

20 квітня о 20:00 на трасі між селами Добрячин і Завишень у Сокальському районі Львівської області не розминулися «Škoda Octavia» та «Volkswagen Sharan».

Про це повідомили на сторінці ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й розповіли: «Присутні працівники ДСНС, бо люди затиснуті в авто, свідки зазначають, що троє осіб загинули, а двох госпіталізовують до медзакладу.

«Жінка-пасажир автомобіля «Volkswagen Sharan» залишилась цілою – вона якраз вийшла з припаркованого на узбіччі авто, аби нарвати лози до завтрашнього свята. В машині залишився водій та 16-річна пасажирка», – поінформували також на сторінці ГО «Варта 1» у «Facebook».

«У цей час водій автомобіля «Škoda Octavia», за попередніми даними, виїхав на зустрічну, обганяючи іншу машину. Внаслідок цього він здійснив лобове зіткнення з з автомобілем «Volkswagen Sharan». Усі троє чоловіків, які перебували в автомобілі «Škoda Octavia», загинули на місці», – повідомили також на сторінці ГО «Варта 1» у «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів