На Львівщині загинули дві пасажирки легковика

10:05 12 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Водія легковика госпіталізовано до травматологічного відділення Дрогобицької міської лікарні №1.

«11 червня близько 05:30 на автодорозі Пісочна-Турка в селі Модричі Дрогобицького району водій легкового автомобіля «Део Сенс» 1989 року народження, житель Борислава, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з опорою рекламного банера», – повідомили сьогодні, 12 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Унаслідок ДТП дві пасажирки автомобіля, жительки Борислава 1974 та 1988 року народження, від отриманих травм померли на місці події, а водій автомобіля, був доставлений до Трускавецької міської лікарні, де після надання необхідної медичної допомоги, переведений для подальшого лікування до травматологічного відділення Дрогобицької міської лікарні №1. Його стан на шосту годину 12 червня – середньої важкості.

Тіла загиблих доставлено до моргу Дрогобицької міської лікарні №1. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені. Причини події з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Про це повідомили сьогодні, 12 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів