На Львівщині загинули внаслідок пожежі тварини

10:20 6 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У вівторок, 6 серпня, о 03:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яній господарській будівлі у селі Новий Витків у Радехівському районі.

Про це повідомили у вівторок, 6 серпня, в пресслужбі Головного управління ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «До місця події негайно виїхали рятувальники 21-ї державної пожежно-рятувальної частини (Радехів) та 51-го державного пожежно-рятувального поста (Лопатин). На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику, вогонь швидко поширився горючими конструкціями будівлі та охопив її повністю».

«Від власників будівлі надійшла інформація, що всередині будівлі знаходяться тварини, проте вони вже були без ознак життя. На відстані близько двох метрів від господарської будівлі знаходився житловий будинок, тож сили вогнеборців були спрямовані на ліквідацію загорання та попередження перекидання вогню на будинок», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«6 серпня о 04:49 пожежу локалізували, т о 05:46 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі загинули два бики й корова, вогнем знищено господарську будівлю та дві тонни сіна. До ліквідації пожежі залучили п’ятьох рятувальників та дві одиниці спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів