На Львівщині вчаділи насмерть троє безробітних (оновлено)

12:00 12 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: muoz.cv.ua

11 квітня у квартирі житлового будинку у місті Радехів виявили тіла трьох чоловіків без ознак насильницької смерті.

«11 квітня о 15:20 у квартирі на вулиці Сонячній у Радехові виявили трьох осіб без ознак життя: 1. Захара М., 1976 року народження; 2. Віталія З., 1983 року народження; 3. Андрія П., 1979 року народження. Всі троє безробітні. За попередньою інформацією особи загинули через отруєння хімічними речовинами. Причини та обставини події з'ясовуються», – повідомили сьогодні, 12 квітня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли у вівторок:

«11 квітня у квартирі житлового будинку у місті Радехів виявили тіла трьох чоловіків без ознак насильницької смерті. Після надходження повідомлення до Радехівського відділення поліції, на місце прибула слідчо-оперативна група, а також керівництво слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області, начальник Радехівського відділення поліції, експерт-криміналіст тасудмедексперт.

Встановлено, що 40-річний житель Радехова разом з дружиною і сином 10 квітня гостювали у батьків в одному із сіл Радехівського району. Жінка з дитиною залишилася в них ночувати, а чоловік, разом з двома своїми приятелями, жителями Радехівського району віком 33 та 37 років,  близько 22.00 поїхали до Радехова.

Коли дружина близько 15-ї години 11 вересня повернулася з села додому, двері помешкання їй ніхто не відчинив. Вона відкрила замки своїми ключами і побачила нерухомі тіла чоловіка та двох його приятелів. У помешканні, за її словами, стояла сильна задуха, а на газовому котлі була температура 67 градусів.

Жінка відчинила вікна і кинулася до чоловіка, який не подавав ознак життя. Виявивши, що чоловік та його товариші мертві власниця квартири викликала поліцію та медиків. За попередніми даними, причиною смерті потерпілих стало отруєння чадним газом. Призначено низку експертиз, проводиться розслідування.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією пункта 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині двох або більше осіб, карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів