На Львівщині загинули внаслідок ДТП троє людей (відео)

10:25 24 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lviv.mns.gov.ua

Трагічна подія трапилася вчора ввечері у місті Червонограді.


Відео: ТСН

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області інформує сьогодні, 24 травня, в повідомленні «У Червонограді внаслідок ДТП загинули троє людей»:

«Трагічна подія трапилася вчора ввечері у місті Червонограді. У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули троє людей – водій легковика та двоє його пасажирів. 

Аварія відбулась близько 19.35 години на вулиці Львівській. Керманич автівки «KIA CERATO», 69-річний мешканець Червонограда, прямував у напрямку центральної частини міста. У салоні авто було двоє пасажирів – 73-річна жінка та 44-річний чоловік.

За попередніми даними, водій легковика не обрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на огорожу монумента. Пасажирка цього авто загинула на місці події. Згодом від отриманих травм у лікарні померли водій легковика та ще один пасажир.

Наразі триває розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. Державтоінспекція Львівщини звертається до усіх автомобілістів із проханням бути надзвичайно обережними за кермом, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху!».

Натомість Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області інформує сьогодні, 24 травня, в повідомленні «Червоноград: внаслідок ДТП загинуло 3 людини»:

«23 травня о 19:33 год. на пункт зв’язку частини м. Червоноград надійшло повідомлення, що по вул. Львівська водій легкового автомобіля «Kia Cerato» не впорався з керуванням, зачепив огорожу монументу «Слави шахтарям» та перекинувся. Внаслідок  дорожньо-транспортної пригоди 1 особа загинула на місці події та 2 особи травмовано, яких із важкими травмами госпіталізовано до Червоноградської центральної міської лікарні, де від отриманих травм вони померли. Пожежно-рятувальним відділенням задля попередження виникнення займання створювалась пінна подушка через пролиття паливно-мастильних матеріалів на проїжджу частину дороги та проводились роботи по відключенню акумуляторної батареї в автомобілі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів