На Львівщині загинули внаслідок ДТП пішохід і водій

10:10 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Як повідомили в понеділок у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, у Буську й на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Розвадів Миколаївського району сталися дорожньо-транспортні пригоди.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в понеділок, що, за інформацією департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, 2 листопада о 19.20 у Буську, на автодорозі Київ-Чоп, водій легкового автомобіля «KIA Cerato» – житель Івано-Франківської області 1963 року народження –  скоїв наїзд на пішохода, 1943 року народження, місцевого жителя, якій від отриманих травм загинув на місці ДТП. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в понеділок, що, за інформацією департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, що 1 листопада о 12.40 поблизу села Розвадів Миколаївського району на автодорозі Київ-Чоп сталося зіткнення двох автомобілів: «SKODA OCTAVIA» та «МЕRCEDES». Внаслідок ДТП водій автомобіля «SKODA OCTAVIA» – житель Львова, 1945 року народження – загинув на місці ДТП. 

Тіло загиблого доставлене до моргу Миколаївської ЦРЛ. Водій автомобіля «МЕRCEDES» від госпіталізації відмовився.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів