На Львівщині загинули внаслідок ДТП дві жінки

09:00 4 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Трагедії сталися у Бродах і на автодорозі «Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква».

«3 грудня о 18:10 на вулиці Великі Фільварки у місті Броди водій мікроавтобуса «Фіат Скудо» 1985 року народження скоїла наїзд на пішохода 1935 року народження, місцеву жительку, яка від отриманих травм загинула на місці події. Обставини ДТП з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка», – повідомили сьогодні, 4 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в п’ятницю:

«У Львівській області внаслідок автопригоди загинула старенька жінка. Трагічна подія сталася вчора, 3 грудня, близько 18-ї години у місті Броди на вулиці Великі Фільварки.

За попередньою інформацією, 30-річна жінка, керуючи автомобілем «Fiat Scudo», здійснила наїзд на 80-річну місцеву мешканку, яка раптово вийшла на проїзну частину дороги.  Від отриманих поранень бабуся померла дорогою до лікарні. 

Тривають слідчі дії. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї автопригоди»;

«У Львівській області, на автодорозі «Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква», учора, 3 грудня, близько 16-ї години відбулась ДТП. За попередніми даними, керманич автомобіля «Audi», 42-річний житель Сокальського району, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу та вчинив наїзд на 50-річну мешканку Жовківщини. 

Від отриманих травм жінка загинула на місці події. Окрім цього, травмувався пасажир автомобіля, 35-річний житель Сокальського району. В чоловіка діагностували рвану рану брови. Після надання необхідної медичної допомоги, потерпілого відпустили додому».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів