На Львівщині загинули вчора під час пожеж двоє

09:10 18 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Загоряння сталися у Гологорах і Жидачеві.

17 січня о 9:14 виникла пожежа в цегляному й критому шифером житловому будинку розміром 10×5 метрів у селі Гологори в Золочівському районі. Під час гасіння пожежі виявлено тіло загиблоговласника будинку 1967 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 квадратних метрів. Пожежу ліквідовано о 10:09 силами одного підрозділу Львівського обласного управління ДСНС у складі чотирьох людей та однієї одиниці техніки (АЦ).  Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

17 січня о 21:26 виникла також пожежа в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Фабричній у м Жидачеві. Під час гасіння пожежі виявлено тіло загиблої власниці квартири 1942 року народження. Вогнем знищено ліжко та  речі домашнього вжитку на площі 2 кв. м.

Про це повідомили сьогодні, 18 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли в понеділок:

«17 січня о 09:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку розміром 10×5 метрів в селі Гологори Золочівського район.. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику будівля повністю була охоплена вогнем.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 квадратних метрів. На місці пожежі виявлено тіло власника 1967 року народження. Пожежу локалізовано о 10:01 та повністю ліквідовано о 10:09 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнеборяцям вдалося врятувати від повного знищення вогнем житловий будинок.

Цього ж дня о 21:26 до рятувальників надійшло ще одне повідомлення про пожежу на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Фабричній, 3 у Жидачеві. Як з’ясувалось пожежа сталася в квартирі.

Вогнем знищено ліжко та речі домашнього вжитку на площі 2 кв. м. На місці пожежі виявлено тіло власниці 1942 року народження. Пожежу локалізовано о 21:50 та повністю ліквідовано о 22:20 в складі ланки газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі залучалися чотири чоловіки особового складу та одна одиниця техніки. Причини та обставини пожеж встановлюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів