На Львівщині загинула внаслідок обвалу будинку людина

09:00 28 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У середу, 28 серпня, близько третьої ночі, внаслідок обвалу частини житлового будинку №101 на вулиці Грушевського в Дрогобич, загинула людина, ще семеро шпиталізовані.

Про це повідомили в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Серед постраждалих – шестирічний хлопчик, двоє дівчаток віком дев’ять та 12 років, 17-річна дівчина, 19-річний хлопець і дві жінки віком 39 та 41 рік. Особа загиблого з’ясовується. Тривають пошуково-рятувальні роботи. Інформація щодо кількості постраждалих та загиблих уточнюється».

«28 серпня о 02:43 у чотириповерховому житловий будинку №101 на вулиці Грушевського в Дрогобичі відбулось руйнування квартир з першого по четвертий поверх одного під’їзду», – розповіли в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

«До проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 399 чоловіків та 39 одиниць техніки, з них від ДСНС – 148 чоловіків особового складу (у тому числі – три кінологічні розрахунки) та 20 одиниць техніки», – поінформували в Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів