На Львівщині загинула внаслідок ДТП вагітна жителька Вінничини (+відео)

12:35 12 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ivfdai.gov.ua

Встановлено особу загиблої 8 квітня внаслідок наїзду автомобіля «Пежо Партнер».

«Як встановили працівники Бродівського відділення поліції, 8 квітня у селі Ясениця під колесами автомобіля «Пежо» загинула 29-річна мешканка Вінницької області. За тілом загиблої приїхали родичі!, – повідомили сьогодні, 12 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції., де також розповіли подробиці:

«Нагадаємо, 8 квітня близько першої ночі на трасі Київ – Чоп у селі Ясениця Бродівського району внаслідок ДТП загинула вагітна жінка. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що жінка загинула внаслідок наїзду автомобіля «Пежо Партнер».

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів