На Львівщині загинула внаслідок ДТП пасажир легковика

09:00 16 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Водій автомобіля «ВАЗ 2101» із Дрогобича 1931 року народження не впорався 15 липня о 15:00 на вулиці Стрийській у Дрогобичі з керуванням.

Про це повідомили у вівторок, 16 липня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, де також розповіли, що водій легковика здійснив наїзд на нерухому перешкоду – металевий відбійник на мості через річку «Тисмениця».

«У результаті ДТП пасажир із Дрогобича 1932 року народження, отримала тілесні ушкодження від яких померла на місці пригоди, а водій каретою швидкої медичної допомоги доставлений у приймальний покій Дрогобицької міської лікарні з діагнозом «ЗЧМТ, забій голови». Після надання медичної допомоги відпущений по місцю проживання», – поінформували також у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Натомість у Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили у вівторок, 16 липня: «Дорожньо-транспортна пригода сталась 15 липня близько 15.00 на мості через річку Тисмениця у Дрогобичі. Водій автомобіля ВАЗ-2101, 88-річний місцевий житель, на мості через річку Тисмениця не впорався з керуванням та здійснив наїзд на металевий відбійник. Внаслідок ДТП від отриманих травм на місці події загинула 86-річна пасажирка легковика, водій отримав тілесні ушкодження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів