У Львівській області вже відновлено електропостачання 192 населених пунктів

19:00 3 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pplus.in.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, відновлювальні роботи на об'єктах, котрі постраждали внаслідок негоди у ніч з 2 на 3 квітня на території Львівської області, тривають.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 3 квітня, «Щоденному Львову»:

«Тривають відновлювальні роботи на об'єктах, що постраждали внаслідок негоди у ніч з 2 на 3 квітня на території Львівської області. Станом на 18:00 п'ятниці, 3 березня, працівники ПАТ «Львівобленерго» відновили електропостачання 192 населених пунктів. 

Зокрема, завершено відновлення електропостачання у Городоцькому, Жидачівському, Миколаївському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Стрийському та Яворівському районах області.

Залишаються від'єднаними від струму дві повітряні лінії 6-10 кВ повністю та дві частково, знеструмлено 39 трансформаторних підстанцій, без електропостачання дев’ять населених пунктів (сім – повністю, два – частково) у Жовківському та Сокальському районах області. До проведення робіт залучено 78 аварійних бригад ПАТ «Львівобленерго» у складі 420 осіб та 98 одиниць техніки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів