На Львівщині виявили порушення в 179 автобусах

16:00 15 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні здійснили рейд спільно з управлінням «Укртрансбезпеки».

Про це повідомили в понеділок, 15 липня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли подробиці: «З метою попередження аварійності на пасажирському автомобільному транспорті, посиленню заходів з безпеки перевезень пасажирів при виконанні регулярних, нерегулярних та регулярних спеціальних пасажирських перевезень і перевезень організованих груп дітей, управлінням патрульної поліції у Львівській області спільно з управлінням «Укртрансбезпеки» проведено спільні заходи державного контролю транспортних засобів перевізників під час випуску їх на лінію».

«Мобільні групи перевірили з 11 червня до 11 липня, 370 маршрутних транспортних засобів. У 179 випадках виявили порушення. За виявлені правопорушення інспектори винесли відповідні адміністративні матеріали», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Подібні заходи поліцейські проводять з метою недопущення збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод за участі транспортних засобів, що здійснюють пасажирські перевезення та з метою запобігання виникнення надзвичайних подій під час здійснення таких перевезень. Під час спілкування із кермувальниками, патрульні наголошують на недопущеннях порушень Правил дорожнього руху, адже вони перевозять пасажирів. Також акцентують увагу водіїв на основних причинах ДТП та стані аварійності на території обслуговування», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів