На Львівщині вивели з палаючого будинку 19 людей

12:12 7 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот із відео

У вівторок, 7 січня, о 03:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі в мансардному приміщенні триповерхового житлового будинку на вулиці Трускавецькій у Дрогобичі.

Про це розповіли в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також поінформували, що до місця події негайно виїхали рятувальники дрогобицьуої 5-ї державної пожежно-рятувальної частини й вогнеборці з Трускавця та Стебника. На момент прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику, виявилось що, через запізніле повідомлення, пожежа швидко поширилась горючими конструкціями даху та набула вже значних масштабів.

Через задимлення, яке виникло внаслідок пожежі, не всі мешканці будинку могли самостійно вийти на вулицю. Не гаючи часу, вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку людей та ліквідації загорання.

Оглянувши всі квартири на наявність загрози життю і здоров'ю мешканців будинку, вогнеборці врятували із задимлених приміщень людину й вивели на свіже повітря 19 людей. 7 січня о 05:01 вогнеборці локалізували пожежу, а о 05:39 – повністю ліквідували в складі чотирьох ланок газодимозахисної служби.

Однак, пожежа знищила дах та речі домашнього вжитку на площі 100 квадратних метрів в пошкодила дах на площі 100 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили 26 рятувальників та шість одиниць спецтехніки

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині загинув через пожежу селянин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів