На Львівщині витягли з-під завалів будинку сімох людей

16:40 28 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У Дрогобичі проводиться демонтаж звисаючих небезпечних будівельних конструкції та розбір завалу.

Про це повідомили в середу, 28 серпня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «Завантажено та вивезено 15 самоскидів будівельного сміття. Усіх мешканців пошкодженого будинку евакуйовано, їм надається психологічна допомога – залучено чотирьох психологів ДСНС, надано психологічну допомогу 12 особам) та вирішується питання щодо їх тимчасового розселення».
«

Пошуково-рятувальні роботи проводяться безперервно (позмінно), в ручному режимі із застосуванням засобів малої механізації та інженерної техніки (організовано роботу двох оперативних дільниць з обох боків завалу) і будуть здійснюватися до остаточного виявлення зниклих осіб. В ході проведення пошуково-рятувальних робіт силами ДСНС з-під завалів врятовано сімох людей (у тому числі – п’ятьох дітей), яких госпіталізовано до медичних закладів з різними травмами. Під завалами виявлено тіла двох загиблих», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 470 людей та 75 одиниць техніки, з них від ДСНС – 189 людей, три кінологічні розрахунки та 29 одиниць техніки, у тому числі – пошуково-рятувальний загін Мобільного рятувального центру швидкого реагування із спеціальним обладнанням», – розповіли також в обласному управлінні ДСНС.

«28 серпня о 02:46 до рятувальників надійшло повідомлення, що в Дрогобичі відбулося руйнування під’їзду з першого до четвертого поверху чотириповерхового житлового будинку на вулиці Грушевського», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів