На Львівщині втопився рибалка (оновлено)

16:24 15 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: korupciya.com

50-річний чоловік поплив за підстреленою качкою, але заплутався у водоростях і самостійно вибратися з води не зміг та потонув.

Тіло 50-річного чоловіка витягнули із озера в селі Страдч у Яворівському районі на Львівщині. Рибалка потонув в озері, намагаючись дістати з водойми підстрелену качку.

Місцевий житель Андрій Верещук розповів: «Чоловік із сусіднього селища Івано-Франкове. До нас на озеро приїхав порибалити. Водойма велика, чиста. Сюди часто приїздять люди на відпочинок чи на рибу. Цих вихідних ще й сезон полювання на пернату дичину відкрили».

На озеро в Страдч чоловік приїхав із братом та його компанією. Чоловіки полювали на качок. Коли підстрелили птаху, рибалка поліз у водойму дістати здобич. Та пливши, заплутався у водоростях і почав тонути.

В Івано-франківській селищній раді: «Наковтався води, спасти його не встигли. Правда поки ще не маємо остаточної причини смерті. Довідки від медексперта нам ще не приносили. Люди кажуть, що у чоловіка було хворе серце, могло прихопити, коли заліз у воду. А ще водорості, не мав сили вибратись». 

Наразі правоохоронці з'ясовують всі обставини та причини смерті чоловіка. Про це повідомили сьогодні, 15 серпня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Раніше в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в понеділок:

«До Яворівського відділу поліції 13 серпня надійшло повідомленнявід медиків про те, що на водоймі у селі Страдч у Яворівському районі потонув чоловік. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 50-річний житель Яворівського району приїхав на водойму в селі Страдч рибалити. Разом з ним на водоймі відпочивав його 48-річний брат із компанією друзів, котрі вирішили полювати на качок.

Коли чоловіки підстрелили качку, вона впала у воду звідки взявся її дістати 50-річний рибалка. Попередньо встановлено, що чоловік поплив за качкою, але заплутався у водоростях, самостійно вибратися з води не зміг та потонув. Усі обставини події встановлюються.

Правоохоронці закликають громадян бути максимально обережними тапильними під час відпочинку на водоймах Львівщини. Купатися слід лише вспеціально обладнаних для цього місцях.

Ні в якому разі не запливати заобмежувальні знаки та не купатися наодинці. Дорослим – не зловживати алкоголем та не залишати дітей без нагляду. Дотримання елементарних заходів безпеки убереже життя та здоров’я вас і ваших близьких».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів