На Львівщині втопилися вчора троє людей

09:00 1 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Тіла загиблих піднято на поверхню в Дрогобицькому, Миколаївському й Сколівському районах.

«31 липня близько 15:10 у селі Ясениця в Дрогобицькому районі втопився  під час купання у місцевому ставку мешканець села Нагуєвичі 1992 року народження. Тіло загиблого піднято на поверхню о 15:25 відпочивальниками до приїзду рятувальників. Попередня причина загибелі – нехтування правилами безпеки на воді», – повідомили сьогодні, 1 серпня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«31 липня близько 16:00 у селищі Старий Розділ у Миколаївському районі втопився під час купання в озері Лісне місцевий мешканець 1976 року народження. Тіло загиблого о 18:00 піднято на поверхню родиною до приїзду рятувальників. Попередня причина загибелі – нехтування правилами безпеки на воді»;

«31 липня близько 16:25 у селі Лавочне в Сколівському районі втопився  під час купання у ставку  місцевий житель 2002 року народження.  Тіло загиблого о 17:05 піднято на поверхню відпочиваючими до приїзду рятувальників. Попередня причина загибелі – нехтування правилами безпеки на воді».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів