На Львівщині внаслідок пожежі в дерев’яному будинку загинув його власник

11:02 31 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 31 грудня о 04:58 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на вулиці Львівській, 159 у Стрию.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в середу, що на Львівщині внаслідок пожежі в дерев’яному будинку загинув його власник. У повідомленні також конкретизують:

«31 грудня о 04:58 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на вулиці Львівській, 159 у Стрию. Під час ліквідації займання вогнеборці виявили на місці події тіло власника помешкання.

Через сильне задимлення рятувальники ліквідовували займання в апаратах захисту органів дихання. Пожежу ліквідовано о 05:28.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв. м, підлогу – на площі 8 кв. м, пошкоджено стіни на площі 60 кв. м. До ліквідації пожежі залучили 10 фахівців ДСНС та 2 одиниці спецтехніки. Причина займання встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів