На Львівщині внаслідок ДТП травмовано чотирьох дітей (оновлено)

11:50 20 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

19 липня о близько 21:30 у селі Шум’яч Турківського району на місцевій автодорозі водій легкового автомобіля «ВАЗ-2106» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, з'їхав в кювет та перекинувся.

Унаслідок ДТП травмовано п'ятьох осіб, з них чотири – діти, яких у стані різного ступеня важкості були доставлені до Турківської центральної районної лікарні:

водій автомобіля 1993 року народження, житель села Присліп Турківського району, після надання медичної допомоги відпущений для подальшого лікування за місцем проживання;

пасажирка автомобіля 2002 року народження, жителька села Присліп Турківського району, стан на шосту годину ранку 20 липня – задовільний;

пасажир автомобіля 2005 року народження, житель села Присліп Турківського району стан на шосту годину ранку 20 липня – задовільний;

пасажир автомобіля, 2008 року народження, житель села Присліп Турківського району, стан на шосту годину ранку 20 липня – середньої важкості;

пасажирка автомобіля, 2005 року народження, жителька села Велика Лінина Старосамбірського району, стан на шосту годину ранку 20 липня – середньої важкості. Причини події з’ясовуються.

Про це повідомили сьогодні, 20 липня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі обласного управління ДАІ розповіли в понеділок:

«На Львівщині легковик злетів у кювет: травмувалися водій та четверо неповнолітніх пасажирів. Автопригода відбулась учора, 19 липня, ввечері у селі Шумяч, що у Турківському районі.

За попередніми даними, водій «Жигулів», 21-річний місцевий мешканець, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та з’їхав з проїзної частини у кювет. У результаті ДТП травмувався керманич легковика та четверо його пасажирів – діти, віком від семи до 13 років.

Потерпілих було доставлено до районної лікарні. У водія діагностували забійну рану обличчя та шиї. Після надання медичної допомоги, чоловіка відпустили додому.

Одного з пасажирів, семирічного хлопчика, шпиталізували із рваною раною голови та закритою черепно-мозковою травмою. Такі ж тілесні ушкодження отримала його дев’ятирічна сестричка.

Окрім цього, постраждав дев’ятирічний хлопчик. У нього діагностували скальповану рану обличчя.

Ще одна пасажирка легковика, 13-річна дівчинка, у результаті ДТП одержала забійну гематому голови та забій. Правоохоронці встановлюють усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів