На Львівщині відремонтують дорогу «Яворів-Грушів»

17:15 22 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: vsetutpl.com

Заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень зустрівся у вівторок, 22 жовтня, з активною громадськістю Яворівщини.

Про це повідомили у вівторок, 22 жовтня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Жителі Яворівського району звернулись до заступника голови щодо незадовільного стану автомобільної дороги О 142001 «Яворів-Грушів».

Тарас Грень зазначив: «Розумію суспільне занепокоєння, але запевняю, що до реалізації проєкту уже приступили. На сьогодні розроблена проєктна документація, проведено експертизи. Звичайно, недоцільно є зараз, на зиму розкопувати дороги. Тому ремонт розпочнуть з наступного року із настанням більш стабільних погодних умов».

«Начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Руслан Кандибор підтвердив, що вже у 2020 року до пункту пропуску «Грушів-Будомєж» можна буде доїхати по новому, відремонтованому автошляху», – поінформували також в облдержадміністрації.

«На сьогодні контракти є підписаними та узгодженими банком Польщі, Міністерством фінансів, а також Міністерством внутрішньої політики Республіки Польща», – запевниввін.

«Згідно з укладеними договорами, ремонтні роботи здійснять за рахунок кредиту від польського уряду, виділеного у межах Програми «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів