На Львівщині відновили електропостачання половині знеструмлених негодою населених пунктів

21:08 1 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

Аварійно-відновлювальні роботи тривають.

«Працівники ПАТ «Львівобленерго» відновили електропостачання половині населених пунктів Львівщини, які були знеструмлені сьогодні внаслідок негоди», – повідомили сьогодні, 1 грудня, на підприємстві, де також розповіли подробиці:

«Станом на 17:00 внаслідок стихії знеструмлено сім ліній електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та дві частково і 25 населених пунктів повністю та 10 частково у Яворівському, Жовківському, Кам’янка-Бузькому, Золочівському, Перемишлянському, Жидачівському, Стрийському районах.

Станом на 15:00 було знеструмлено 17 ліній електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та дві частково й 56 населених пунктів повністю та 14 частково. Аварійно-відновлювальні роботи тривають.

У зв’язку з негодою необхідно дотримуватись правил електробезпеки: не наближайтеся до місця обриву проводу на відстань менше 8 метрів — це смертельно небезпечно;   організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ «Львівобленерго»; терміново зателефонуйте на номер 0-800-50-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні».

Про це повідомили сьогодні, 1 грудня, в прес-службі (відділі корпоративних зв’язків) ПАТ «Львівобленерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів