На Львівщині відновили електропостачання не всім населеним пунктам

10:26 13 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Аварійним бригадам ще доведеться попрацювати в Бориславі й Миколаівському та Яворівському районах.

«У ніч з 11 на 12 жовтня внаслідок несприятливих погодних умов (налипання мокрого снігу та пориви вітру) було пошкоджено 14 ПЛ 6-10 кВ (дев’ять повністю та п’ять частково). Це призвело до знеструмлення 195 ТП 6-10/0,4 кВ, тимчасово без електропостачання залишилося 55 населених пунктів (40 повністю та 15 частково) у двох містах обласного значення та шести районах області», – повідомили сьогодні, 13 жовтня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Станом на 18-ту годину 12 жовтня аварійними бригадами ПАТ «Львівобленерго» у складі 17 бригад, 83 осіб та 22 одиниць техніки пошкодження в електромережах ліквідовані, електропостачання населених пунктіввідновлено в повному обсязі. Але вечері 12 жовтня та вночі 13 жовтня сталося аварійне відключення електроенергії у двох районах області та місті Бориславі.

Зокрема, у Миколаівському районі знеструмлено дві ПЛ 6-10 кВ (частково) й сім ТП 6-10/0,4 кВ. Без електропостачання тимчасово залишилися три населені пункти (повністю); у Яворівському районі знеструмлено дві ПЛ 6-10 кВ (частково) й 18 ТП 6-10/0,4 кВ. Без електропостачання тимчасово залишилися чотири населені пункти (один – повністю, три – частково); у Бориславі (частково знеструмлено) знеструмлено одну ПЛ 6-10 кВ (частково) й п;ять ТП 6-10/0,4 кВ. З настанням світлого часу доби 13 жовтня аварійними бригадами ПАТ «Львівобленерго» роботи з відновлення електропостачання населених пунктів будуть продовжені».

Про це повідомили сьогодні, 13 жовтня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів