На Львівщині відбувся випуск бійців КОРДу та їх вихованців

09:12 26 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

У Кінологічному навчальному центрі на Львівщині відбувся випуск бійців спецпідрозділу КОРД та їх вихованців.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Випускниками навчального центру стали вісім бійців КОРДу з Києва, Хмельниччини, Чернівців, Херсона, Івано-Франківська і Харкова зі собаками, які впродовж трьох місяців опановували на базі центру основи дресирування, вивчали методику і тактику застосування пошуково-штурмових собак.

«Досвідчені прикордонники проводили заняття в умовах, максимально наближених до реальних – зі застосуванням зброї та імітацією вибухів. Чотирилапих силовиків вчили безстрашно атакувати і затримувати злочинців, у будь-яку пору доби, у будь-яких умовах і на будь-якій території. Адже такі собаки покликані діяти там, де є підвищений ризик для життя людини, можливо, і ціною власного життя», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Під час здачі іспитів КОРДівці та їх підопічні продемонстрували здобуті знання та навички. Це базові елементи підготовки, які спрямовані здебільшого на штурм терористів, як у приміщеннях, так і в транспортних засобах», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«За результатами успішної здачі іспитів усі бійці отримали свідоцтва з підготовки кінологів а черговий собачий спецназ поповнив лави спецпідрозділу поліції «КОРД». Такі навчання проводяться на базі центру вже вдруге. Минулого року підготовку успішно пройшли сім бійців «Корпусу оперативно-раптової дії» зі своїми чотирилапими вихованцями», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів