На Львівщині усиновили та удочерили цього року 45 дітей-сиріт

13:50 10 листопада 2016 р.

Начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис запевнив, що від початку цього року у Львівській області усиновили 45 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

За його словами, це на 13 дітей більше, ніж за аналогічний період минулого року. Зокрема, нову родину знайшли  30 дітей віком до п’яти років, шестеро дітей віком від шести до 10 років та дев’ятеро дітей віком від 11-ти до 17-ти років.

Начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис також розповів, що. за даними Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Діти», в області перебуває 162 кандидати в усиновлювачі. 

Про це повідомили сьогодні, 10 листопада, в прес-службі захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували: «З питань усиновлення, встановлення опіки над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, створення прийомної сім'ї чи дитячого будинку сімейного типу можна звернутись до служби у справах дітей за місцем проживання, або до служби у справах дітей облдержадміністрації за телефоном 235 44 56».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів