На Львівщині триває розбудова військових об’єктів

14:28 6 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У пікові періоди в Міжнародному центрі миротворчості і безпеки та 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ одночасно тренуються понад 15 тисяч військовослужбовців, тому забезпечення їх комфортного перебування є пріоритетним завданням.

Про це повідомили сьогодні, 6 жовтня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Лише цього року введено в експлуатацію чотири спальні приміщення. Ще дві казарми добудують до кінця року. Також тут відновили і модернізували три їдальні, в яких тепер можна організовувати харчування за розширеним каталогом. Відремонтували склад для зберігання лазерної системи імітації бою «Майлс», ввели в експлуатацію сучасний тренажерний комплекс».

«Особливим досягненням є відкриття Центру імітаційного моделювання. Також в життя втілюватиметься програма будівництва житла для військовослужбовців контрактної служби. У селищі Старичі планують звести чотири казарми з покращеним плануванням», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони та опублікували відеосюжет «Військового телебачення України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів