На Львівщині триває ремонт траси Київ-Чоп

15:48 2 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Станом на 2 грудня дорожники завершили фрезування існуючого асфальтного покриття на ділянці сіл Мохнате та Сможе протяжністю 12 кілометрів

«У Сколівському районі триває ремонт траси М-06 Київ-Чоп. На відтинку від межі Львівської області до села Сможе підрядник ТзОВ «Автомагістраль-Південь» здійснює поточний середній ремонт», – повідомили сьогодні, 2 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Станом на 2 грудня дорожники завершили фрезування існуючого асфальтного покриття на ділянці сіл Мохнате та Сможе протяжністю 12 кілометрів. Також вже вкладено нижній шар асфальтобетону за 9,8 кілометра до села Мохнате.

Про це інформують у департаменті розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА. Додамо, що зважаючи на погодні умови, виникає необхідність влаштування  асфальтобетонного покриття при низьких температурах.

Зокрема, технологія дозволяє здійснювати ремонтні роботи з вкладання асфальту при температурі навколишнього середовища до мінус 5°С. За належної організації та дотримання технологічних вимог, якість виконання робіт за таких умов може бути забезпечена без додаткових заходів із нагріву основи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів