На Львівщині триває підготовка вертолітного загону місії ООН у Ліберії

19:54 17 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили у вівторок в прес-службі Міноборони, на Львівщині триває злагодження нової ротації 56-го окремого вертолітного загону Місії ООН у Ліберії.

На Львівщині триває злагодження нової ротації 56-го  окремого вертолітного загону Місії ООН у Ліберії. Наразі проводиться перевірка техніки пілотування, а частина військових льотчиків займається відновленням втрачених навичок.

Також екіпажі вертольотів Мі-8 виконують польоти з вантажем на зовнішній підвісці. Вміння виконувати такі завдання – одна з вимог ООН.

У загоні повинно бути мінімум чотири екіпажі підготовлених до транспортування великогабаритних предметів, вагою до 2,5 тонни. Командири ланок та командири вертольотів Мі-24 проходять підготовку у якості інструкторів.

– Під час підготовки майбутніх миротворців ураховуються особливості клімату у Ліберії. Він там доволі жаркий та вологий. Також вертолітники відпрацьовують посадку на запилену площадку, адже специфіка виконань завдань в Африці не завжди дозволяє приземлення на аеродромі, – розповів кандидат на посаду заступника командира загону з льотної підготовки майор Григорій Ситник.

У рамках підготовки до ротації пройде тренування із рятувальними командами. Військовослужбовці відпрацюють евакуацію гелікоптером Мі-8 умовного потерпілого за допомогою лебідки.

Як повідомили повідомили сьогодні, 17 березня, в прес-службі Міноборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів