На Львівщині тренуються військові 14 країн

11:32 16 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники вдруге беруть участь у міжнародних навчаннях «Rapid Trident».

Про це повідомили в Держприкордонслужбі, де також розповіли: «У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки на Львівщинірозпочалися спільні міжнародні командно-штабні навчання «Rapid Trident». На Яворівському полігоні зібралися понад 3600 військовослужбовців з 14 країн світу та 600 одиниць техніки».

«Державна прикордонна служба України бере участь у цих навчаннях вже другий рік поспіль. Цього року охоронців кордону на навчаннях представляє прикордонна комендатура швидкого реагування Сумського загону, яка входить до складу об’єднаного батальйону МВС України», – поінформували також у ДПСУ.

«Відповідно до сценарію, учасники міжнародних навчань навчатимуться протидіяти збройній агресії в умовах гібридної війни. За час навчань військовослужбовці відпрацюють низку завдань бойового, логістичного та гуманітарного характеру, зокрема із припинення збройних провокацій на державному кордоні, відбиття збройної агресії та відновлення лінії кордону і територіальної цілісності. «Rapid Trident» триватимуть до 28 вересня 2019 року», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів