На Львівщині трелювальний трактор убив лісничого

15:47 20 вересня 2013 р.

Нещасний випадок трапився поблизу села Кіндратів Турківського району Львівщини на горі Присліп.

Учора, 19 вересня, поблизу села Кіндратів Турківського району Львівщини на горі Присліп під час проведення земляних робіт трактор смертельно травмував 50-річного лісничого, котрий, як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, загинув на місці події. Дослідча перевірка цього випадку все ще проводиться.

"Щоденний Львів" звернувся за коментарем в Державне управління лісового та мисливського господарства і отримав таку інформацію.

Лісничий Ясеницького лісництва державного підприємства "Турківське лісове господарство" Вовк Іван Миколайович очолював групу працівників з 4-5 осіб, які йшли до місця виконання робіт. Вони рухалися позаду трактора, який піднімався нагору.
Раптом у машини вийшла з ладу коробка передач, трактор покотився донизу і смертельно травмував лісничого.

Як запевнили "Щоденний Львів" в обласному управлінні лісового та мисливського господарства, спеціалізований трелювальний трактор не був старий, 5-6 річний, румунського виробництва. Нещасний випадок вивчає міжвідомча комісія «Держгірхімпромнагляд» у Львівській області.

Іван Вовк працював на посаді лісничого з 15 квітня 2002 року. 1 липня 2013 року йому виповнилося 50 років. У Івана Миколайовича залишилася сім'я - дружина  і двоє дітей - донька, 1987 року народження, і син, 1989 року народження.

Витрати на похорон візьме на себе підприємство і обіцяє опікуватися родиною і дітьми.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів