На Львівщині травмувалися внаслідок ДТП п’ятеро людей

10:30 2 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Автопригода сталася на перехресті.

У Львівській області в результаті ДТП п’ятеро людей отримали травми різного ступеню важкості. Подія трапилась учора, 1 вересня, близько 06.30 години на автодорозі «Нижанковичі-Стрий» у місті Дрогобичі. 

Автопригода сталася на перехресті. За попередніми даними, жінка-водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», прямуючи по другорядній дорозі, не пропустила легковик «Toyota Yaris», що наближався до перехрестя по головній дорозі.

За кермом цього авто була 52-річна жителька Одеси. Внаслідок зіткнення травмувалася жінка-водій автомобіля «Mercedes», 46-річна мешканка Тернопільщини, а також четверо її пасажирок. 

Постраждалих доправили до Дрогобицької міської лікарні із травмами різного ступеню важкості. У жінки-водія діагностували струс головного мозку, в однієї з пасажирок, 45-річної мешканки Івано-Франківська, – закрита черепно-мозкова травма.

Ще двоє потерпілих, 59-річна жителька Дрогобича та 53-річна мешканка Івано-Франківська, – внаслідок ДТП отримали забої. У четвертої пасажирки, 24-річної жінки, – поранення плеча та передпліччя. 

Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини автопригоди.  ДАІ закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та бути завжди уважними за кермом! 

Про це повідомили сьогодні, 2 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління ДАІ. Натомість на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації розповіли в середу:

«1 вересня о 06:30 на автодорозі державного значення «Нижанковичі – Стрий» поблизу села Почаєвичі Дрогобицького району водій легкового автомобіля «Мерседес» 1969 року народження, жителька села Копичанці Гусятинського району Тернопільської області, не надала дорогу автомобілю «Тойота», в результаті чого відбулося зіткнення двох автомобілів. Внаслідок ДТП чотири пасажири та водій автомобіля «Мерседес» отримали травми різного ступеня важкості та були госпіталізовані у Дрогобицьку центральну районну лікарню:

1991 року народження, жителька міста Івано-Франківськ;

1969 року народження, жителька села Сопів Коломийського району Івано-Франківської області;

1962 року народження, жителька міста Івано-Франківськ;

1956 року народження, жителька міста Дрогобич.

Причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 2 вересня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів