На Львівщині травмувалися внаслідок вибуху газу двоє людей

10:30 19 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Медики госпіталізували жительку села Верин у Миколаївському районі у важкому стані до районної ліарні.

У суботу, 19 листопада, близько 07:00 стався вибух газу в цегляній літній кухні в селі Верин у Миколаївському районі, внаслідок якого травмувалася матір її власника, яку медики госпіталізували у важкому стані до районної лікарні. Вибухом зруйновано літню кухню, пошкоджено два вікна в будинку власника та одне вікно й зірвано два шифери сусіднього житлового будинку. Про це повідомили сьогодні, 19 листопада, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Натомість у Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України розповіли в суботу, що отримали 18 листопада о 15:52 повідомлення про вибух газу ще й у цегляному одноповерховому будинку на вулиці Новій у селі Ходовичі в Стрийському районі, внаслідок чого сталася пожежа. На момент вибуху, в будинку перебував власник будівлі – чоловік 1967 року, який отримав опіки другого ступеня рук та голови, відтак його  в стані середнього ступеня важкості госпіталізували в Стрийську районну лікарню, а згодом перевезли у львівську 8-му міську клінічну.

Унаслідок вибуху в будинку знищено несучі стіни на площі 90 квадратних метрів і дах на площі 50 квадратних метрів. Натомість вогнем знищено перекриття й речі домашнього вжитку та пошкоджено дах на площі квадратних метрів. Пожежу повністю ліквідовали  о 18:16.

Про це повідомили сьогодні, 19 листопада, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів