На Львівщині смертельно травмовано потягом людину

12:15 11 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: panoramio.com

Як повідомили у вівторок у підрозділі зв’язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, на перегоні Зборів-Золочів сталася трагедія.

У прес-службі (підрозділі зв’язків із громадськістю) УМВС України на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 11 листопада, що в чергову частину лінійного відділу на станції Львів надійшло повідомлення, що на перегоні Зборів-Золочів здійснено наїзд на людину. У повідомленні також конкретизують:

«О 06.40 годин на перегоні Зборів-Золочів машиніст поїзда сполученням Одеса-Ужгород застосував екстрене гальмування для негайної зупинки поїзда з метою уникнення наїзду на людину, яка знаходилась на залізничній колії. Попередити наїзд не вдалось, особу смертельно травмовано.

«Виїздом слідчо-оперативної групи виявлено труп смертельно травмованого чоловіка з характерними ознаками травмування рухомим складом залізничного транспорту, віком приблизно 40-50 років, одягнений у синю куртку з білою вставкою, чорні та спортивні штани, два светри та синьо-чорні кросівки, – повідомив начальник лінійного відділу на ст. Львів полковник міліції Віталій Горський. – Обставини події та особа смертельно травмованого встановлюються».

Звертаємось до громадян, які володіють інформацією, що допоможе встановленню особу смертельно травмованого чоловіка, негайно повідомити про це чергову частину лінійного відділу на станції Львів за телефоном (032) 226-36-05».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів