На Львівщині - смертельне ДТП: загинуло 4-ро людей, ще 4-ро отримали тілесні ушкодження

16:05 24 травня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 24 травня близько 11.30, до поліції надійшла інформація про те, що на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу села Тухолька Сколівського району сталась дорожньо-транспортна пригода.

Про це інформує ГУ поліції у Львівській області.

На місці події працюють слідчо-оперативна група, співробітники служб територіального відділення поліції, а також слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини.

Попередньо правоохоронці встановили, що 50-річний водій вантажівки «MAN» не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz», який рухався по зустрічній смузі.

На місці аварії від отриманих травм загинув 47-річний водій та троє пасажирів мікроавтобуса. Ще чотирьох пасажирів «Mercedes» доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями. Їх діагнози уточнюються.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) ККУ України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів