На Львівщині – ще два смертельні ДТП

11:25 6 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: 13r.lg.ua

У Миколаївському районі автомобіль «Peugeot 206» збив людину на пішохідному переході, а в Самбірському загинув, перекинувшись, водій «Nissan Sunny».

Прес-служба обласного управління ДАІ повідомляє сьогодні, 6 грудня, під заголовком «У Миколаївському районі водій іномарки збив на смерть пішохода»:

«У Миколаївському районі водій легковика збив на пішохідному переході чоловіка. ДТП сталася вчора, 5 грудня, о 19.45 годині на автодорозі «Київ-Чоп».  

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Peugeot 206», 27-річний мешканець Івано-Франківська, збив на пішохідному переході 45-річного жителя Миколаївського району. 

Від отриманих травм чоловік загинув на місці ДТП.Триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини події.

А під заголовком «У Самбірському районі перекинувся легковик: загинув 26-річний водій» прес-служба обласного управління ДАІ інформує в п’ятницю:

«У Самбірському районі внаслідок ДТП загинув 26-річний водій автомобіля «Nissan». Трагічна подія сталася учора, 5 грудня, о 18.45 годині у селі П’яновичі. 

За попередніми даними, водій іномарки «Nissan Sunny», 26-річний мешканець Самбірського району, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та не впорався із керуванням. Як наслідок – автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся.  Водій легковика загинув на місці ДТП. 

Своєю чергою, департамент з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації повідомляє, що водій автомобіля «Ніссан», «перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням, з’їхав у місцевий ставок та загинув».

Як повідомляв «ЩЛ», наприкінці минулого тижня на дорогах Львівщини загинули три людини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів