На Львівщині перекрили пожежникам доступ до водойми

15:20 12 вересня 2016 р.

На місці виникнення пожежі знайшли велику кількість гільз від мисливської зброї.

11 вересня о 13:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Мальчиці в Яворівському районі Львівської області. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів полум’я поширилося сухостоєм на площу 1,5 га. Відтак, до ліквідації пожежі залучили 17 рятувальників та три одиниці спецтехніки. 

На місці виникнення пожежі знайшли велику кількість гільз від мисливської зброї. Ймовірно, що внаслідок полювання або людської діяльності підчас відпочинку й загорівся сухостій. 

Окрім цього, складність гасіння пожежі полягала у тому, що місцеві мешканці перекрили рятувальникам доступ до водойми, що використовувалася як природне вододжерело. Тож вогнеборцям необхідно було викликати наряд поліції аби продовжити гасіння масштабної пожежі. 

Її повністю ліквідували щойно о 19:58. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 1,5 га.  Обставини та причини виникнення займання встановлюються.

Про це повідомили сьогодні, 12 вересня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів